Tuotteet

Haibike Trekking 7 Low

3,599.00 

TUOTEKUVAUS
Yamaha PW-ST moottori ja suuri 630wh akku

Haibike Trekking 7.0 on varustettu Yamaha PW-ST -moottorilla, jonka ansiosta pääset mäet ylös kevyesti! Moottorista löytyy 70Nm vääntöä ja sen kadenssitukea on nostettu huomattavasti edeltäjäänsä verrattuna. Moottorissa on myös automaattimoodi, joka säätelee avustuksia automaattisesti tarpeen mukaan. 630wh akusta riittää virtaa pidemmällekin retkelle

Käytännöllinen ja mukava sähköretkipyörä hyvillä osasarjoilla

Pyörä on suunniteltu toimimaan ympärivuotisessa käytössä säällä kuin säällä. Ajoasento on mukava yhdistelmä sporttisuutta ja rentoutta, joten se sopii erinomaisesti pitkille retkille.

Mallin vaihteenvaihdosta vastaa 11-vaihteinen Shimano Deore- vaihteisto, samalla kun Shimanon hydrauliset levyjarrut varmistavat, että pyörä pysähtyy tehokkaasti. SR Suntour, Mobie A32 75mm etuhaarukka yhdessä suurivolyymisten 27,5+ renkaiden kanssa vaimentaa tien epätasaisuuksia erinomaisesti, joten se sopii täydellisesti ajoon hiekalla tai asfaltilla, huvikseen tai vaikkapa työmatkalla.

Haibike Modular Rail System (MRS) tarjoaa mahdollisuuden asentaa lisävarusteita akun päälle. Nyt voit lisätä vaikka juomapullon ja lukon pyörään vaivattomasti, tyyliä unohtamatta! Vakiovarusteisiin kuuluu lisäksi lokasuojat, tarakka, seisontatuki ja valot!

Yamaha C-näyttö

Suuri 2,8” värinäyttö varmistaa, että saat kaiken tarvittavan tiedon selkeästi. Uuden ergonomisen ohjausyksikön ansiosta käytät näyttöä helposti ja turvallisesti myös ajon aikana. Voit myös yhdistää puhelimesi näyttöön ja nauttia laajemmasta kirjosta ominaisuuksia. C-näyttö vie ajomukavuuden uusiin ulottuvuuksiin!

Ominaisuudet:

-Koko ajan päällä olevat toiminnot: Nopeus, akun kapasiteetti (palkki ja %), avustustaso, avustustehomittari, kello.

-Valittavissa olevat toiminnot: Keskinopeus, korkein nopeus, trippimittari, kokonaismatka, arvio akun kantomatkasta, kadenssi, kalorinkulutus.

Osastot: ,
Yhteistyössä