Tuotteet

Alennus

SUUNTO 5

329.00  279.00 

SUUNTO 5 – KOMPAKTI GPS-URHEILUKELLO ERINOMAISELLA AKUNKESTOLLA

Suunto 5 – Kompakti GPS-urheilukello, jossa akunkesto on erinomainen. Urheilukellosta löytyy myös 24/7-aktiivisuusseuranta, rasitus- ja palautumisanalyysi, unenlaadun seuranta sekä mukautuva harjoitteluohjaus.

Suunto 5:n virtaviivaisen muotoilun ja keveyden ansiosta urheilukello on mukava myös arkikäytössä.

Kellon älykkäät virrankäyttötilat ja pitkä akunkesto varmistavat, että virtaa riittää juuri niin kauan kuin tarvitset. Kello muistuttaa sinua myös lataamisesta, jotta olet aina valmis treenaamaan.

Suunto 5 ei petä ankarissakaan olosuhteissa, jotta voit keskittyä täysin urheiluun.

PIDÄ FOKUS LAJISSASI JA SEURAA KEHITTYMISTÄSI

Suunto 5 seuraa aktiivisuuttasi ja mukauttaa edistyessäsi harjoittelunohjausta tavoitteidesi mukaisesti.

Voit mukauttaa yli 80 urheilutilaa saadaksesi asianmukaisia tilastoja harjoitteistasi. Synkronoituasi Suunto 5-urheilukellon Suunto-sovelluksen kanssa, voit rakentaa omia reittejä tai tutkia lämpöreittikarttaa suoraan kellosta. Yhdistämällä Suunto-sovelluksen laitteeseesi varmistat itsellesi vielä paremman käyttökokemuksen.

 

PÄIVITTÄISTEN AKTIIVISUUS- JA PALAUTUMISTIETOJEN SEURANTA

Suunto 5-urheilukellolla seuraat harjoittelusi lisäksi myös päivittäistä aktiivisuuttasi, rasitustasojasi sekä unenlaatuasi. Kellon avulla varmistat, että palaudut niinä päivinä, jolloin kehosi kaipaa lepoa. Yhdistämällä laitteesi Suunto-sovellukseen saat yhteenvedon aktiivisuus-ja palautumistiedoista, joiden avulla pidät tasapainossa elämäsi, harjoittelusi sekä palautumisesi.

KEY BENEFITS

·        Suunto 5 on kompakti GPS-urheilukello, joka tarjoaa monipuolisesti urheiluominaisuuksia kaikkien harjoitustesi ja edistymisesi helppoon seuraamiseen, pitkällä akunkestolla.

·        Kellolla seuraat aktiivisuuttasi, rasittuneisuutta ja unta ympäri vuorokauden, jotta voit varmistaa palautumisesti sekä valmiutesi seuraavaan harjoitukseen.

·        Yli 80 mukautettavaa urheilutilaa

·        Valmistettu Suomessa ja testattu ankarimmissa pohjoismaisissa olosuhteissa

·        Pitkä akunkesto

Mittarin ominaisuudet: Gps,syke ranteesta,aktiivisuus,kompassi,kalorikulutus

Osasto:
Yhteistyössä